Να βρει τον τρόπο να τα γυρίσει πριν να είναι αργά

Νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία, νέα ομάδα, ανεβασμένη ψυχολογία. Αυτό είναι το σημερινό σύνθημα στον Εθνικό Άχνας στη πρώτη αναμέτρηση με τον Ντίας Κλάφουριτς στο πάγκο της ομάδας της Άχνας.

Ο Κροάτης τεχνικός, θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις που έχει να δώσει με την καινούργια του ομάδα, αλλά αυτό δεν μοιάζει καθόλου εύκολο. Απέναντι τους οι φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα που ψάχνει απεγνωσμένα να κοντέψει όσο περισσότερο μπορεί στην εξάδα.

Έδωσε αρκετή έμφαση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ο Κλάφουριτς, στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού εκεί κτυπά κάθε φορά ένας νέος προπονητής. Εκτός πλάνων του θα είναι ο Φοινίρης και ο Μαρκόσκι. Ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κροάτης τεχνικός του Εθνικού δεν προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές.

Ένα σενάριο για πιθανή ενδεκάδα μπορεί εύκολα να γίνει αφού πάνω κάτω δεν τα αλλάζει ο Κλάφουριτς. Ο Μπογκατίνοβ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ιωάννου στο ένα άκρο και τον Χριστοφή στο άλλο. Γκλομπάρτ και Ντεϊβίσνον θα είναι το αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Εθνικού. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι δυο αναντικατάστατοι Μιγκελίτο και Λαμπάν με τον Παπαγεωργίου να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Τα δυο φτερά στην επίθεση θα μοιραστούν οι Κονέ και Μάριος Ηλία με τον Κοστόφσκι να είναι στην αιχμή του δόρατος.
 

Δειτε Επισης

Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας
Οι αστοχίες που πιέζουν την Αστυνομία, τα διαδοχικά μέτωπα και τα... προσκλητήρια του Αρχηγού