Tραγωδία στην άσφαλτο… Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα

Έσβησε στο τιμόνι 56χρονος στη Λάρνακα, ο οποίος προσέκρουσε χθες το απόγευμα σε διάβαση πεζών και εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον 56χρονο Μιχάλη Πολυκάρπου από τη Λάρνακα, ο οποίος, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, έχασε γύρω στις 18:30 χθες το απόγευμα τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε υπερυψωμένη διαχωριστική νησίδα διάβαση πεζών στη λεωφόρο Φανερωμένης.

Από την πρόσκρουση ο 56χρονος τραυματίστηκε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος. Όπως διαφάνηκε, ο άτυχος 56χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Μιλώντας στον REPORTER, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή, ανέφερε πως αξιολογούνται τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή και φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 56χρονου θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο από τη νεκροτομή να προκύψει ότι τα αίτια θανάτου του είναι παθολογικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή, αυτό που προβληματίζει την Αστυνομία, είναι το γεγονός πως η σύγκρουση δεν ήταν τόσο βίαιη, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις.
 
«Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στην νησίδα δεν είναι πολύ σοβαρές, αφού η σύγκρουση δεν ήταν βίαιη, ενώ ενεργοποιήθηκε και ο αερόσακος του οδηγού»

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί στις 11 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λευκωσίας
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Βολές κατά Αρχηγού από Αριστοτέλους, έδειξε επιλεκτικότητα από Λαμπριανίδου-«Λένε για έγγραφο του 1978 που εγώ μόλις είχα περπατήσει...»
Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γερμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα