Αγνοείται ναυτικός που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα κοντά στα Κύθηρα

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ταίναρου, Νεάπολης Βοιών και Κυθήρων, για τον εντοπισμό μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Cook Islands, που πιθανότατα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα χωρίς να καταφέρει να τον αντιληφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα 21 μέλη του πληρώματος.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex.

Ο αγνοούμενος είναι Σύρος υπήκοος. Στο πλοίο που είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από την Τυνησία με προορισμό την Ουκρανία και σε αυτό επιβαίνει πλήρωμα 22 ατόμων ήτοι 13 Σύροι, 5 Αιγύπτιοι και 4 Ινδοί.
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»
Καθηγητής-αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της εισβολής των κουκουλοφόρων-«Δεν έχω ξαναδεί τόση βία»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-Η συγκλονιστική συνομιλία αστυνομικών λίγο μετά τη σύγκρουση
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα