Μάχη με το χρόνο για Μοϊσόφ ο ΟΦΗ

Εκτός πλάνων του Ηλία Χαραλάμπους, βρίσκεται ο Ντάνιελ Μοϊσόφ, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς, τέθηκε εκτός ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ομώνυμης ιστοσελίδας LarnakaSports, οι Λαρνακείς έχουν δεχθεί κρούση από τον ΌΦΗ, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, η Κρητική ομάδα, θα έχει και οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή όπου θα μπορεί να του ανανεώσει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

Η ΑΕΚ, παρουσιάζεται θετική στο να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο πρέπει και ο ίδιος να δώσει τη συγκατάθεσή του. Με γνώμονα το χρόνο αλλά και την απόφαση της ΑΕΚ, η απόφαση του Σκοπιανού αναμένεται να παρθεί σύντομα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια