Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία

Δύο Γάλλοι που επαναπατρίστηκαν σήμερα από την πόλη Ουχάν της Κίνας υποβλήθηκαν σε εξέταση η οποία έδειξε ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, έπειτα από υποψία λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό, ανακοίνωσε απόψε η Υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ανιές Μπιζέν.
 
Λίγες ώρες νωρίτερα η Υπουργός είχε κάνει λόγο για ένα ύποπτο κρούσμα με έναν επιβάτη που παρουσίαζε συμπτώματα του κορωνοϊού και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μασσαλίας, στη νοτιοανατολική Γαλλία, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.
 
Επί του παρόντος, σχεδόν 10.000 κρούσματα της λοίμωξης από τον νέο ιό καταγράφηκαν στην ηπειρωτική Κίνα (εκτός του Χονγκ Κονγκ), ο οποίος ήταν θανατηφόρος για 213 ασθενείς. Περίπου 100 ασθενείς έχουν καταγραφεί σχεδόν σε άλλες 20 χώρες, εκ των οποίων έξι στη Γαλλία, αλλά κανένας ασθενής δεν έχει καταλήξει εκτός της Κίνας.
 
Στο μεταξύ, η γερμανική εταιρεία εξαρτημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας Webasto γνωστοποίησε σήμερα ότι δύο ακόμη από τους υπαλλήλους της βγήκαν θετικοί στις εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό, ανεβάζοντας σε επτά τον αριθμό των ανθρώπων που μολύνθηκαν.
 
Ένας από τους εργαζόμενους είναι ένας Γερμανός στη Γερμανία, ενώ ένας άλλος είναι ένας Κινέζος στη Σανγκάη. Και οι δύο νοσηλεύονται και υποβάλλονται σε θεραπεία, ανέφερε η Webasto.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Μήνυση Τραμπ στην Wall Street Journal και στον Μέρντοχ-Ζητά 10 δισ. δολάρια για άρθρο με τον Επστάιν
Κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν Ισραήλ και Συρία-Κάλεσμα να αφήσουν τα όπλα οι πολίτες
Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»