Έκλεισε μέρος του αυτοκινητόδρομου για μετακίνηση του φορτηγού που τυλίχθηκε στις φλόγες

Κλειστό για μισή ώρα περίπου θα παραμείνει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των περιοχών Ακτής του Κυβερνήτη και Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για σκοπούς παραλαβής από ρυμουλκό όχημα, φορτηγού οχήματος στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά ενώ αυτό κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, σε σημείο λίγο πριν την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στις φλόγες φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο παρά την Ακτή του Κυβερνήτη (pic)

Ο αυτοκινητόδρομος έχει κλείσει στις 4.00 το απόγευμα και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 4.30 το απόγευμα.

Η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς Ακτή του Κυβερνήτη. Οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου από Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Δειτε Επισης

Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη
Εξετάζουν το παρελθόν του 49χρονου και κλειστά κυκλώματα οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην Πύλα
Έκκληση ΥΚΕ στους γονείς να ελέγχουν τους παιδικούς σταθμούς που αφήνουν τα παιδιά τους-Πού εστιάζονται οι έρευνες
Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη
Πρεμιέρα ενώπιον Συνταγματικού για την απόλυση Βαρωσιώτου-Ζήτησε διάταγμα αναστολής ο Δημητριάδης, θα δημοσιεύονται τα πρακτικά
Με συμπτώματα θερμοπληξίας επέστρεψαν από τον... Πρωταρά στη μονάδα τους δύο στρατιώτες
Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς