Δραματική πρόκριση της Άστον Βίλα στον τελικό

Σπουδαία στιγμή για στην Άστον Βίλα που πήρε επική πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, αφού επικράτησε στο φινάλε με 2-1 της Λέστερ. Χρυσή αλλαγή ο Τρεζεγκέ, που πέρασε στο ματς στο 77’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε το γκολ της πρόκρισης στην ομάδα του.

Οι «βίλατζερς» πήραν προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό, όταν βρήκαν ανοικτή την άμυνα της Λέστερ, με τον Γκρίλις να βγάζει μια... μαγική μπαλιά στον Τάργκετ που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-0.

Η απάντηση από τις «αλεπούδες» ήρθε στο 72’ όταν ο Μπαρνς βρήκε στο δεύτερο δοκάρι μόνο του τον Ιχεανάτσο, που με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το ματς έδειχνε πως θα πάει στην παράταση, αλλά ο Αιγύπτιος φορ είχε άλλη άποψη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ και την ομάδα του στον 7ο ουρανό.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες
Περιμένει τις βελτιώσεις στο λογισμικό του ΓεΣΥ ο ΟΑΥ-Αγανακτισμένοι με τα προβλήματα πάροχοι και ασθενείς
Στα όρια τους οι κάτοικοι Πεντακώμου που ζητούν αντισταθμιστικά για τον ΟΕΔΑ-«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι».
Βάζουν πλώρη για αυστηροποίηση του Νόμου για επαιτεία-Εμπορία προσώπων η συμμετοχή παιδιών
Καθυστέρηση στον νέο δρόμο Δερύνειας-Σωτήρας λόγω υπεδάφους-Παραδίδεται μετά το καλοκαίρι
Αντιμέτωποι με τις ίδιες προκλήσεις και φέτος οι ναυαγοσώστες-Υποστελέχωση και ελλείψεις σε μηχανοκίνητα μέσα
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης