Φρίκη στην Κρήτη-Άνδρας κακοποιούσε τον γιο της συζύγου του επί εννέα χρόνια

Ένοχος κρίθηκε ο Κρητικός γιατρός στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.
 
Υπενθυμίζεται πως είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση καθώς φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.
 
Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει νωρίτερα η Εισαγγελέας της Έδρας, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία φέρεται να τελέστηκε πριν από αρκετά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.
 
Η Έδρα υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως και καταδίκασε τον κατηγορούμενο.
 
Αργότερα, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ προηγήθηκε και η απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος αρνήθηκε – για μία ακόμη φορά – τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
 
Παρά το ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο ο γιατρός είχε καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανηλίκου από το 2005 έως το 2014. Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του αγοριού για εννέα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το παιδί να γίνει 16 ετών.
 
Ο ανήλικος αποκάλυψε, ωστόσο, τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφότου εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και αποχώρησε από την οικογενειακή εστία. Ειδικότερα, φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του το 2015 τα όσα φέρεται να τράβηξε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου αγοριού σε διάφορα μέρη, μεταξύ άλλων στο μπάνιο και στο υπόγειο.
 
Πηγή: neakriti.gr
 
 

Δειτε Επισης

Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο
Πέθανε η 62χρονη που νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από λάθος μετάγγιση αίματος
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»