Τέλος από την ΑΕΚ ο Ζεράλδες

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τερματισμό του δανεισμού του Φρανσίσκο Ζεράλδες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά από έξι μήνες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Φρανσίσκο Ζεράλδες, που ήταν επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο δεν έπιασε στην ΑΕΚ και ο δανεισμό του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τελείωσε και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Πορτογάλο μέσο για την παρουσία του σε αυτήν από το περασμένο καλοκαίρι έως σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»