Τέλος από την ΑΕΚ ο Ζεράλδες

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τερματισμό του δανεισμού του Φρανσίσκο Ζεράλδες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά από έξι μήνες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Φρανσίσκο Ζεράλδες, που ήταν επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο δεν έπιασε στην ΑΕΚ και ο δανεισμό του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τελείωσε και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Πορτογάλο μέσο για την παρουσία του σε αυτήν από το περασμένο καλοκαίρι έως σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δειτε Επισης

Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Μπαράζ επιθέσεων από Ισραήλ σε δυτικό Ιράν
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ