Γλυκιά ήττα της Σίτι από τη Γιουνάιτεντ, πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του League Cup Αγγλίας, αφού παρά την ήττα της με 0-1 από την Γιουνάιτεντ, είχε το 3-1 του πρώτου αγώνα, προβάδισμα που κράτησε. Σκόρερ ο Μάτιτς για την Γιουνάιτεντ, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 75ο λεπτό.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ξεκίνησε δυναμικά με τους «Πολίτες» να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό, όταν ο Γκουντογκάν τροφοδότησε τον Αγκουέρο αλλά ο Ντε Χέα με μια εντυπωσιακή επέμβαση διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.

Μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα δύο λεπτά αργότερα ζήτησε πένταλτι σε μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ στον Στέρλινγκ, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης στο VAR ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό όταν ο Νεμάνια Μάτιτς με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπράβο, πετυχαίνοντας το 0-1 και βάζοντας ξανά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυξάνονται τα θύματα από το αεροπορικό στην Ινδία-Στα 279 τα θύματα
Κανένα αίτημα από πολίτες για το σχέδιο Εστία-Καλεί σε προσοχή για τα fake news του πολέμου η Κυβέρνηση
Ενώπιον Δικαστηρίου άλλοι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία σε αρτοποιείο-Ανάμεσά τους και 14χρονος
Πράξη άμυνας για τον Ισραηλινό Πρέσβη η επίθεση στο Ιράν-«Δεν στοχεύει τον ιρανικό λαό»
Ώρα μηδέν για Ισραήλ και Ιράν-Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου οι δύο χώρες
Μοτοσικλετιστής έκανε παρατήρηση σε οδηγό για επικίνδυνο προσπέρασμα κι εκείνος τον χτύπησε με το όχημα
Θανατοποινίτης εκτελείται με ένεση χημικής ουσίας στη Νότια Καρολίνα
Τι υποστήριξαν Ιραν και Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ-«Φτάνει η κλιμάκωση, ώρα να σταματήσει»
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
LIVE: Εξαπέλυσε νέα επίθεση το Ιράν, σειρήνες στο Ισραήλ-Εξουδετέρωσε drone η Τεχεράνη