Με πανό βρέθηκαν έξω από το Ανώτατο οι οδηγοί λεωφορείων της ΟΣΕΑ

Με πανό, που ανέγραφαν πως δεν είναι σκλάβοι κανενός, βρέθηκαν το πρωί, έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο, οι υπάλληλοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Το μεσημέρι οι οδηγοί επιστρέφουν στη βάση τους και θα εκτελέσουν κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια σήμερα, Δευτέρα το μεσημέρι, ενώ την Τετάρτη θα βρίσκονται και πάλι έξω από το Διοικητικό Δικαστήριο στη Λευκωσία, όπου το πρωί πραγματοποίησαν στάση εργασίας.
 

«Σε ένδειξη καλής θέλησης επιστρέφουμε πίσω, ώστε να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές μας» δήλωσε στο ΚΥΠΕ, εκπροσωπώντας τους λεωφορειούχους, ο συνάδελφός τους, Παύλος Βαρνάβα.
 
Πρόσθεσε ότι την Τρίτη το πρωί οι οδηγοί λεωφορείων θα βρίσκονται στα πόστα τους έτοιμοι για εργασία, ωστόσο την Τετάρτη θα βρεθούν εκ νέου έξω από το Διοικητικό Δικαστήριο στη Λευκωσία το οποίο θα εξετάσει προσφυγή της ΟΣΕΑ εναντίον της νέας Κοινοπραξίας.
 
Επί τόπου θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για να αποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις και σχεδιασμοί τους.
 


Ερωτηθείς για τη σύσκεψη που ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος,  συγκάλεσε για τη 1 το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος των οδηγών, είπε ότι σε αυτή θα συμμετάσχουν πρωτίστως οι συντεχνίες, που όμως κατέστησε σαφές, «δεν μας εκπροσωπούν εμάς».
 
Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Βαρνάβα, αναμένεται, ότι θα κληθούν και αυτοί στη σύσκεψη, περίπου είκοσι λεπτά μετά την έναρξή της, ώστε να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις και εκτιμήσεις επί του θέματος.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
Επανέρχεται η κανονικότητα στις πτήσεις από την Κύπρο προς το Ισραήλ
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Ακυρώθηκαν πτήσεις Κύπρου-Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ
Χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας-Επί ποδός η ΑΗΚ
Έλλειψη στήριξης και υποδομών καταγγέλουν οι επαγγελματίες ψαράδες στην Πάφο
Ν. Χριστοδουλίδης: Με πολιτικές δράσεις συνεχίζουμε τη στήριξη της υπαίθρου
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πλησιάζει το τέλος των τριψήφιων πινακίδων-Μέχρι το 2036 αναμένεται να μπουν σε νέα εποχή
Συστάθηκε και πιάνει δουλειά η Συμβουλευτική Επιτροπή για τις λαϊκές-Οι προτεραιότητες που τέθηκαν