Μυστήριο: Εμφανίστηκε ξανά μετά από έξι χρόνια η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Εμφανίστηκε και πάλι για πρώτη φορά δημόσια στη Βόρεια Κορέα η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν που για έξι χρόνια δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.
 
Σύμφωνα με το BBC η Κιμ Κιονγκ-χουι, κόρη του ιδρυτή της χώρας Κιμ Ιλ-σονγκ και αδελφή του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Τζονγκ-ιλ, δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τότε που ο σύζυγός της Τσανγκ Σονγκ-θάεκ εκτελέστηκε από τον ανιψιό της για «πράξεις προδοσίας», το 2013.
 
Την Κυριακή όμως, το κρατικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία παρακολουθεί του εορτασμούς για το νέο έτος.
 
Όπως υπογραμμίζει το BBC, όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαδέχθηκε τον πατέρα του το 2011 πιστευόταν ότι ο θείος του ήταν ένας από τους μέντορες του νέου ηγέτη, που τον βοηθούσε να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα.
 
Δύο χρόνια αργότερα όμως, ο Τσανγκ Σονγκ-θάεκ συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης με δραματικό τρόπο.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δεκαεννέα τραυματίες σε σόου πυροτεχνημάτων στη Γερμανία
Προειδοποιούν οι ΗΠΑ-«Στόχος τρομοκρατών μπορεί να γίνουν όσοι υπηρέτησαν σε Ιράκ ή Συρία»
ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε τις αισθήσεις του ο οδηγός που έπεσε σε πλήθος στο Λος Άντζελες
Τουλάχιστον 940 νεκροί από τη βία στη νότια Συρία
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα
Αγκαλιά 30 εκ. λιρών-Πόσα θα κληθεί να πληρώσει ο διευθύνων της Astronomer σε περίπτωση διαζυγίου
Η Ουάσιγκτον ανακαλεί τις βίζες των βραζιλιάνων δικαστών που διεξάγουν τη δίκη κατά του Μπολσονάρου
Μήνυση Τραμπ στην Wall Street Journal και στον Μέρντοχ-Ζητά 10 δισ. δολάρια για άρθρο με τον Επστάιν
Κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν Ισραήλ και Συρία-Κάλεσμα να αφήσουν τα όπλα οι πολίτες