Το μήνυμα συσπείρωσης του προέδρου του Αρη μετά την βομβιστική επίθεση

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Άρης σήμερα στην Αγία Νάπα, στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στον πρόεδρο του Γιάννη Παναγή, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
 
Ο ίδιος ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, λίγο πριν το σημερινό παιχνίδι, κάνοντας λόγο πως τίποτα δεν κρατά πίσω την ομάδα.
 
Αναλυτικά:
 
John Παναγή : " Είμαστε έτοιμοι και τίποτα δεν μας κρατά πίσω ! Ταξιδεύουμε στην Αγία Νάπα για την νίκη και μόνον για την νίκη . Καλώ όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας . Η ομάδα μας τους χρειάζεται ! Πάμε δυνατά ΑΡΗ ! "
 
 

Δειτε Επισης

Πάνω από 2,000 καταφύγια Πολιτικής Άμυνας στην Κύπρο-Η χωρητικότητα και η πληροφόρηση του κοινού
Κάθειρξη 28 ετών στον «Κότα» για την δολοφονία Κωνσταντινίδη-«Πλησίασε κρυφά, έμεινε να εξαφανίσει το θύμα... Ήταν ένας σκληρός φόνος»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την προώθηση πρότασης για σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Μεγάλη μεταρρύθμιση»
Φρίκη στη Λάρισα, συνελήφθη 32χρονη Κύπρια μητέρα-Σβησμένα τσιγάρα στο σώμα των δύο παιδιών της
Κόλαφος η Ελεγκτική για πτητικά μέσα-Χρέωσαν την ΚΔ κατά 14 εκ. περισσότερα, ανεπαρκής έρευνα
Στην αρένα της Βουλής το δεύτερο ημίχρονο για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Το στοίχημα ΥΠΑΝ
Διπλασιάστηκαν οι σοβαρές υποθέσεις με την εμπλοκή ανήλικων, ανοδική πορεία και στα εγκλήματα με ενήλικες
Αποχώρησε με το σφύριγμα του ντέρμπι το στατικό περίπολο στο fan club της Ομόνοιας-Χαμένα τα νομοσχέδια για την οπαδική βία
Δύσκολη η αποστολή των απεσταλμένων-Η νέα δυναμική απέναντι στην αυξανόμενη αδιαλλαξία Τατάρ
Πλώρη για Προεδρικές μέσω Βουλευτικών βάζει ο Οδυσσέας-«Εξωσυστημική» προσπάθεια για επικράτηση στο σύστημα