Αποχαιρέτησε το Αυστραλιανό Όπεν από νωρίς ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφαγε...πόρτα στο φετινό Australian Open, καθώς ο Μίλος Ράονιτς τον κέρδισε με 3-0 σετ και τον απέκλεισε από τον 3ο γύρο.

Ούτε σετ κέρδισε ο Έλληνας πρωταθλητής στην αναμέτρησή του για τον 3ο γύρο του Major της Μελβούρνης, γνωρίζοντας την ήττα από τον καταπληκτικό Ράονιτς, ο οποίος έκανε άψογο ματς.

Αρκεί και μόνο να αναφερθεί το γεγονός, ότι ο Στέφανος δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε σε μπρέικ πόιντ, μετά από τρία γεμάτα σετ. Ο Καναδός ήταν απόλυτα ψύχραιμος, σέρβιρε φοβερά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφυγε με τη νίκη από τη Margaret Court Arena.

Μετά από δυόμιση ώρες μάχης, ο 21χρονος Έλληνας έπεσε νοκ-άουτ από το Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, με σκορ 7-5, 6-4, 7-6(2). Στον 4ο γύρο, ο Ράονιτς θα αντιμετωπίσει τον επίσης φορμαρισμένο Μαρίν Τσίλιτς.

Πηγή: Tennis24.gr

Δειτε Επισης

Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι ενέργειες της Αστυνομίας για Οδυσσέα-Βολές ΑΚΕΛ για κλίμα αυταρχισμού
ΗΒ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νορβηγία ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών
Στα πράσα έπιασαν επιβάτη οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων-Γέμισε τις βαλίτσες του τσιγάρα (pics)
Καταδίκασε την Τουρκία το ΕΔΑΔ-Επιδίκασε αποζημίωση €18.000 για ακίνητο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο