Έκρυβαν πιστόλι και αεροβόλο στην οικία τους-Βρέθηκαν και αρχαία αντικείμενα

Μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα σε οικία στην Πάφο, στην παρουσία των δύο ενοίκων της, ηλικίας 39 και 31 ετών.
 
Πριν από την έναρξη της έρευνας, η 31χρονη παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ένα διαφανές σακουλάκι και ένα πλαστικό δοχείο, τα οποία περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας εντοπίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο βρισκόταν σε οξειδωμένη κατάσταση, με αποτέλεσμα τόσο ο 39χρονος όσο και η 31χρονη να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πιστολιού. Η έρευνα συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο της οικίας, όπου εντοπίστηκαν κρυμμένα, ένα σακίδιο, μια βαλίτσα, καθώς επίσης και ένα άγνωστο αντικείμενο τυλιγμένο μέσα σε νάιλον σακούλι.
 
Εντός του σακιδίου ανευρέθηκαν δύο αντικείμενα, πιθανά αρχαία, στη βαλίτσα ανευρέθηκαν επίσης δύο αντικείμενα, πιθανόν αρχαία, ενώ το άγνωστο αντικείμενο διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για μια στρατιωτική θήκη, η οποία περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με φακό. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.
 
Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 
Οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε το διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησής τους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λευκωσίας
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές-Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο Λιμάνι Λεμεσού
Βολές κατά Αρχηγού από Αριστοτέλους, έδειξε επιλεκτικότητα από Λαμπριανίδου-«Λένε για έγγραφο του 1978 που εγώ μόλις είχα περπατήσει...»
Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα
Απασφάλισε ο Κρις, συνδέει την καταγγελία για Κατσουνωτό-«Αστυνομικοί έλεγαν σε ανακρινόμενα πρόσωπα θέλουμε την κεφαλή της Άννας επί πίνακι»