Συμφώνησαν για ενότητα και συνεργασία για την επαρχία Αμμοχώστου, Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες

Την αναγκαιότητα για διατήρηση της ενότητας, της συνέχισης της συνεργασίας και της διεκδίκησης για ευημερία της επαρχίας Αμμοχώστου, συμφώνησαν Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της περιοχής.

Σε γραπτή ανακοίνωση της ΤΕΒΕΑ αναφέρεται ότι  ύστερα από συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Πέτρος Πέτρου «έστειλε μήνυμα διατήρησης της ενότητας και σύμπνοιας όλων των φορέων της Επαρχίας Αμμοχώστου και συνέχιση του αγώνα για το καλό όλων και την επιστροφή στην Μητρόπολή μας Αμμόχωστο».
 
Προστίθεται ότι «οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες συμφώνησαν στην ανάγκη για διατήρηση της ενότητας που επετεύχθη τα τελευταία 7 χρόνια. Συμφώνησαν ακόμα ότι ανεξάρτητα με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία και η κοινή διεκδίκηση για την ευημερία ολόκληρης της Επαρχίας Αμμοχώστου».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Δ. Σ. κόπηκε και η βασιλόπιτα της Εταιρείας στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Δρ. Στέλιου Χειμώνα, του Αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Χρίστου Φωτιάδης, των Δημάρχων Αγίας Νάπας, Παραλιμνίου και Σωτήρας, των Προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων Αγίου Γεωργίου- Αχερίτου, Άχνας, Αυγόρου και Φρενάρους, του αναπληρωτή Έπαρχου Αμμοχώστου και βουλευτών της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»