Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για τις περιβαλλοντικές πολιτικές-«Αποδεικνύεται ανίκανη»

«Ανίκανη» χαρακτήρισε την Κυβέρνηση σε σχέση με τις περιβαλλοντικές της πολιτικές, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού σε σχέση με την αύξηση της τιμής της βενζίνης, κάνοντας λόγο για ψέματα για να καλύψουν την ανικανότητα αυτή. Ο κ. Κυπριανού απάντησε στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, λέγοντας πως οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας αποδεικνύουν ότι η κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι θωρακισμένη πολιτικά και νομικά όπως υποστηρίζει.
 
Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, ο κ. Κυπριανού έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τους κυβερνώντες, οι οποίοι λένε ότι οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν την περιβαλλοντική πολιτική της Κυβέρνησης ενώ στην αλήθεια καλούνται να πληρώσουν την ανικανότητα τους να εκπληρώσουν τους στόχους που έθεσε η ΕΕ για διείσδυση των ΑΠΕ στις μεταφορές.
 
Όπως είπε, ο στόχος είναι 10% και η Κυβέρνηση Αναστασιάδη τον έχει αφήσει εκεί που τον άφησε η Κυβέρνηση Χριστόφια, στο 2,5%. Πρόσθεσε πως οι Κυβερνώντες κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι καλούνται να πληρώσουν γιατί ασκούν περιβαλλοντική πολιτική. «Η αλήθεια, δυστυχώς, είναι ότι ούτε με τις περιβαλλοντικές πολιτικές η Κυβέρνηση τα καταφέρνει, και σε αυτές αποδεικνύεται ανίκανη», είπε και κάλεσε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την Κυβέρνηση, να διαμαρτυρηθεί με τους πολίτες. «Ξέρει τον τρόπο, ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης, όπως έκανε τότε που ήταν στην αντιπολίτευση», είπε.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ
20 χρόνια μετά... Oι τρεις πρώτοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές μιλούν για την Ευρώπη του τότε και του σήμερα
Ο κομματικός χάρτης της Λεμεσού, το κοινό μοτίβο και η μάχη του κέντρου να σπάσει το δίπολο ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ
Στο τραπέζι η επανεξέταση της Συρίας, μετά το πακέτο στον Λίβανο-Στις 17 Μάϊου η Υπουργική Σύνοδος
Νέες φουρτούνες για το «Αφροδίτη», βίρα τις άγκυρες για «Κρόνο»
Στην Γκάμπια ο Τατάρ για Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας