Συναγερμός στην Αθήνα για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος για τον νέο κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, οι αρχές ασφαλείας διαπίστωσαν ότι ένα μωρό, το οποίο έφτασε με την οικογένειά του στην Αθήνα με απευθείας πτήση από το Πεκίνο, είχε υψηλό πυρετό.

Αμέσως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, δόθηκε εντολή στον παιδίατρο του αερολιμένα να προχωρήσει σ’ έναν πρώτο έλεγχο του μικρού παιδιού.

Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του μωρού στο νοσοκομείο «Παίδων». Το μικρό παιδί τέθηκε αμέσως σε καραντίνα και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οι εξετάσεις ήταν αρνητικές, καθώς τελικά το μωρό είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπη, τύπου Β.

Σε κάθε περίπτωση, το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ελληνικό νοσοκομείο, παραμένοντας στην «απομόνωση», ενώ εξετάζονται ενδελεχώς και οι γονείς του.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη-Πέτρες, δακρυγόνα και έφοδος της ΕΛΑΣ
Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού στην Κρήτη-Βρίσκονταν σε διαμέρισμα
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ