Οι σύζυγοι των δύο θυμάτων «οδήγησαν» τους εκτελεστές στην ταβέρνα της Βάρης

Ακολουθώντας τα ίχνη των δύο  γυναικών τους, που ήρθαν στην Αθήνα από το Μαυροβούνιο προκειμένου να περάσουν τις ημέρες των εορτών μαζί τους συζύγους τους, οι τέσσερις εκτελεστές της «Καβάτσκι» εντόπισαν τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς, που δολοφονήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη.

Τα θύματα διέμεναν στη χώρα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σε άγωστη περιοχή, διέθεταν πλαστές ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες και κινούνταν πάντα με ταξί.

Οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν εμφανίζονταν να βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της αντίπαλης φατρίας στην μαφία του Μαυροβουνίου, της «Σκάλαρι».

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών. Ωστόσο, παρά τους εντατικούς ελέγχους σε συνοριακούς σταθμούς και αεροδρόμια, οι έρευνες μέχρι στιγμής βρίσκονται στο σκοτάδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάλιαρι vs Καβάτσκι-Ο πόλεμος των φατριών στο Κότορ με τους 40 νεκρούς

«Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω»
Οι σύζυγοι των θυμάτων υποστηρίζουν μιλώντας στους αστυνομικούς πως δεν θυμούνται ούτε τις περιοχές που διέμεναν, ούτε έχουν διευθύνσεις των σπιτιών, παρότι βρίσκονται στην Αθήνα για έναν και πλέον μήνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως, «είτε πράγματι δεν θυμούνται, είτε δεν θέλουν να αποκαλύψουν τα σπίτια που διέμεναν γιατί μέσα σε αυτά ενδεχομένως να βρεθούν όπλα και ναρκωτικά που θα αποκάλυπτε την παράνομη δράση των συζύγων τους».

Μόνο η μία γυναίκα ανέφερε πως γνώριζε πως ο άνδρας της ήταν καταζητούμενος, αλλά όπως είπε, « δεν γνώριζε για ποιον λόγο». Οι δυο Μαυροβούνιοι δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις Ελληνικές αρχές για οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια με αξιωματικούς του σώματος να βρίσκονται σε επικοινωνία με Interpol και την αστυνομία του Μαυροβουνίου προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία για το παρελθόν και την δράση των θυμάτων της διπλής δολοφονίας στη Βάρη.

Δειτε Επισης

«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη-Πέτρες, δακρυγόνα και έφοδος της ΕΛΑΣ
Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού στην Κρήτη-Βρίσκονταν σε διαμέρισμα
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ