Ξεκάθαρος ο στόχος η επιστροφή στην ΑΕΚ

Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ενόψει και της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Χαραλάμπους.
 
Το παρών του στη δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Τόνιο Ραμίρεζ.
 
Μεταξύ άλλων οι δυο αναφέρθηκαν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τους στόχους της ομάδας αλλά και για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.
 
Αναλυτικά:
 
Οι δηλώσεις του Ηλία Χαραλάμπους:
 
«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Στους οπαδούς της ομάδας, ελπίζω το 2020 να φέρει χαρές και επιτυχίες στην ομάδα».
 
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την βδομάδα είμαστε έτοιμοι με ξεκάθαρο στόχο τους 3 βαθμούς».
 
Για την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ και αν είναι εύκολο για πρώτη φορά σαν προπονητής: «Μου ζητήθηκε από την διοίκηση να αναλαβω την ομάδα και αποδέχτηκα αυτή την πρόκληση. Αν δεν πίστευα στην ομαδα δεν θα αποδεχομουν την πρόταση. Είμαι για τα δύσκολα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ροστερ».
 
Για την επιλογή του βοηθού: «Είναι προσωπική επιλογή ο Χούλιο. Την μέρα που ανέλαβα σαν προπονητής μου είπαν να αναλάβω να βρω βοηθό και η πρώτη μου σκέψη ήταν στον Χούλιο».
 
Για τα μεταγραφικά: «Ανταλλάξαμε απόψεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή, ακόμη δεν καταλήξαμε στο πόσες προσθήκες θα γίνουν. Παρακολούθησε πολλά παιχνίδια και σε λίγες μέρες θα έχουμε ένα πιο καθαρό πλάνο πως θα προχωρήσουμε στο μεταγραφικό».
 
 
Νωρίτερα μίλησε ο Τόνιο ο οποίος ανέφερε:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χρειαζόμαστε την νίκη, πρέπει να παλέψουμε για να παραμείνουμε στα ψηλά. Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι δύσκολο να παραμένεις πάντα στα ψηλά. Το ξαναλέω όμως, δεν είναι δικαιολογία. Αλλά σίγουρα οι δυνατότητες μας είναι περισσότερες και όχι για την θέση που είμαστε μέχρι τώρα».
 
Για τους στόχους της σεζόν: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μετά να παλεύουμε κάθε βδομάδα για
την νίκη και στο τέλος να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό»¨.
 
Για το αν βοήθησε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Όταν αλλάζεις τον προπονητή είναι επειδή χρειάζεται κάτι καινούργιο η ομάδα στην ψυχολογία. Για την ώρα πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο για την ώρα,  στο μέλλον θα δούμε αν ήταν καλή η αλλαγή».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «κομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας
Οι αστοχίες που πιέζουν την Αστυνομία, τα διαδοχικά μέτωπα και τα... προσκλητήρια του Αρχηγού
«Είναι ειλημμένη η απόφαση για απόλυση»-Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Λοϊζίδης στο Πειθαρχικό
Ενώπιον Κακουργιοδικείου, αλλά με το μυαλό στο Συνοδικό οι Αρχιμανδρίτες-Πιθανή αναβολή της διαδικασίας
Απέδρασε ο ισοβίτης και... σίγησε ο ασύρματος που άλλοτε ήταν στη διαπασών-Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθυνών