Ξεκαθάρισε για το μέλλον του Σαντίκ ο Χαμπουλλάς

Το όποιο σενάριο πήγε να δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα περί αποχώρησης του Μπεράτ Σαντίκ από την Ανόρθωση, έκοψε με δηλώσεις του ο Ευγένιος Χαμπουλλάς σε δηλώσεις του στο Sports1.
 
O πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστους στην ερώτηση για τη πιθανή αποχώρηση του Φινλανδού επιθετικού από την ομάδα της Ανόρθωσης ήταν κάθετος αναφέροντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει ενδεχόμενο αποχώρησης του από το Αντώνης Καράς.
 
«Να μην περιμένουν. Δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ
Ισχυρισμοί Τατάρ για μη ανακοίνωση διάνοιξης σημείων διέλευσης-«Το ζήτημα θα είχε επιλυθεί εάν δεν επέμεινε ο Χριστοδουλίδης»
Μέχρι τέλος Ιουλίου πρόθεση συμμετοχής της Κύπρου στο SAFE-Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Αμυντικής Βιομηχανίας
Ετοιμότητα για συμφωνία για σημεία διέλευσης εξέφρασε o Πρόεδρος-Παρουσίασαν χάρτες τα Ηνωμένα Έθνη
Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 75χρονου στη Λάρνακα, στις φλόγες όχημα 40χρονου στη Λευκωσία
Οδεύουν προς αδιέξοδο οι διαβουλεύσεις για ΑΤΑ-Στον Παναγιώτου το μπαλάκι, ανοίγει τα χαρτιά του
Ταυτόχρονη παρουσία, διαφορετικός καταλογισμός ευθυνών για Βαφεάδη και Κουτσούλη-Η γκρίζα ζώνη του πορίσματος
Κλείδωσαν οι επόμενοι σταθμοί στο Κυπριακό-Με ΜΟΕ συνεχίζεται η συζήτηση μέχρι τις παράνομες «εκλογές»