Απίστευτη σύμπτωση με Χάαλαντ και Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε τρομερό ντεμπούτο στην Bundesliga, πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 20 λεπτά και κάτι αντίστοιχο, με ίδιο αντίπαλο με... ίδιο νούμερο στη φανέλα και στην πρώτη του εμφάνιση είχε κάνει και ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Αυστριακός νυν επιθετικός των Βεστφαλών βοήθησε σε απίστευτο βαθμό στη διαμόρφωση του εντυπωσιακού 5-3 υπέρ της ομάδας της Φαβρ το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της Άουγσκμπουργκ, στην επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή.

Μπαίνοντας στο ματς στο 55ο λεπτό, ο Χάαλαντ μέσα σε 20' είχε φτάσει σε τρία γκολ για να συνεισφέρει στον μέγιστο βαθμό στην ολική ανατροπή και τη νίκη της νέας του ομάδας, στο ντεμπούτο του στην Bundesliga.

Πριν από χρόνια, ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που την ίδια ώρα παρακολουθούσε από τα επίσημα του «Έμιρεϊτς» λόγω της τιμωρίας του, την ισοπαλία (1-1) της Άρσεναλ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο κόντρα στον ίδιο αντίπαλο στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, σε ματς με την Άουγσμπουργκ (νίκη με σκορ 5-1), είχε σκοράρει τρεις φορές, φορούσε το 17 και το 3ο του γκολ είχε σημειωθεί στο 79ο λεπτό.

Ο Χάαλαντ, έκανε χατ-τρικ, φορούσε το 17 και το τελευταίο του τέρμα μπήκε επίσης στο 79'.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ιρανός πρέσβης στον ΟΗΕ: Το Ιράν άσκησε το εγγενές του δικαίωμα στην αυτοάμυνα, συνένοχες οι ΗΠΑ
Πέντε τραυματίες από την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στην Πάφο-Καταζητούνται τρία πρόσωπα
LIVE: Ομοβροντία πυραύλων τη νύχτα μεταξύ Ισραήλ και Ιράν-Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ
Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο