Φιάσκο, ο Όλιβερ διέκοψε για VAR αλλά το ακουστικό έμεινε από... μπαταρία

Ο Μάικλ Όλιβερ χαράμισε χρόνο από το Γουότφορντ-Τότεναμ για να αλλάξει μπαταρίες στο ακουστικό του μετά την αδυναμία ενδοεπικοινωνίας με το VAR, φουντώνοντας την γκρίνια για την προβληματική εφαρμογή του στην Premier League.  

Θέλουν οι αδυναμίες του VAR να κρυφτούν και ο Μάικλ Όλιβερ δεν τις αφήνει. Ο Βρετανός ρέφερι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συντηρήσει την κουβέντα των οπαδών περί κακής διαχείρισης της τεχνολογίας στα παιχνίδια της Premier και όλα αυτά για να αλλάξει μπαταρίες στο ακουστικό του.

Κατά την διάρκεια του ματς της Γουότφορντ με την Τότεναμ και μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Καπού στον Τανγκάνγκα, η φάση που τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα πέρασε από το check του Video Assistant Referee, όμως, ο Όλιβερ έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα από την ενδοεπικοινωνία.

Αμέσως, κατευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος έσπευσε να αλλάξει τις μπαταρίες του δικού του ακουστικού, το αποτέλεσμα, όμως, ήταν περαιτέρω χρονοτριβή, σε μια φάση που σύντομα είχε αποφασιστεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση κόκκινης κάρτας στον μέσο των Ταράνδων.

Μάλιστα, το πιο παράδοξο ήταν ότι για την καθυστέρηση τεσσάρων λεπτών, ο τέταρτος έδειξε μόλις δύο λεπτά έξτρα χρόνο πριν από το ημίχρονο, όμως, το debate για την ροή των αγώνων και το κατά πόσο την επηρεάζει αρνητικά το VAR είχε ήδη πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις.

 

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Από τα πυρηνικά του Ιράν, στα σχέδια του Ισραήλ για καθεστωτική αλλαγή στην Τεχεράνη
Ιρανός πρέσβης στον ΟΗΕ: Το Ιράν άσκησε το εγγενές του δικαίωμα στην αυτοάμυνα, συνένοχες οι ΗΠΑ
Πέντε τραυματίες από την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στην Πάφο-Καταζητούνται τρία πρόσωπα
LIVE: Ομοβροντία πυραύλων τη νύχτα μεταξύ Ισραήλ και Ιράν-Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ
Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια