Κρατούμενος σε φυλακές της Ελλάδας έβγαλε όγκους στο κεφάλι από χτύπημα αστυνομικού

Κρατούμενος βουλγαρικής καταγωγής στις φυλακές Νιγρίτας εκπέμπει SOS, καθώς στο κεφάλι του έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος όγκος ο οποίος προκλήθηκε από χτύπημα αστυνομικού. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

Και πραγματικά, οι φωτογραφίες του κρατούμενου των φυλακών Νιγρίτας, που παρουσιάζουν τα SerraikaNea, σοκάρουν. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έχει δημιουργηθεί ένα “δεύτερο κεφάλι” που προκλήθηκε όπως λέει από χτύπημα όπλου αστυνομικού την στιγμή της σύλληψής του. Ενας μεγάλος όγκος (ύγρωμα ή λίπωμα) που όσο περνά ο καιρός μεγαλώνει, καθώς ξεκίνησε σε μέγεθος καρυδιού και έφτασε να είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Ο κρατούμενος φοβάται για τη ζωή του και ζητά να μεταφερθεί στη χώρα του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να είναι κοντά στους συγγενείς, τους τους οποίους, όπως λέει, έχει να δει 5 χρόνια.

Πηγή:Έθνος

 

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας