Διαθέσιμες είναι πλέον οι αιτήσεις για τα σπουδαστικά βοηθήματα στους δικαιούχους

Διαθέσιμες είναι πλέον οι αιτήσεις για τα σπουδαστικά βοηθήματα στους δικαιούχους παθόντες για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

Ανακοίνωση που μεταδίδεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις Ανακοινώσεις με αρ. 438 (για προπτυχιακές σπουδές) και με αρ. 439 (για μεταπτυχιακές σπουδές), καθώς και το «Έντυπο Αίτησης για Δικαιούχους Παθόντες» με αρ. ΙΚΥΚ 105 από τη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή από την Ιστοσελίδα: http://www.cyscholarships.gov.cy. 

Οι αιτήσεις, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν συστημένες μέσω Ταχυδρομείου, μέχρι την 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 2:00 μ.μ. στη διεύθυνση:  Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποτείνονται στο τηλέφωνο : 22 456433.

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»