Ζόρικες προκρίσεις για Μπενφίκα, Πόρτο

Η Μπενφίκα νίκησε 3-2, ενώ έχανε 1-2 στο ημίχρονο, τη Ρίο Αβε στο «Ντα Λουζ» για τα προημιτελικά του πορτογαλικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του δεύτερου σημαντικότερου εγχώριου τίτλου και διατηρώντας μια διαφορά στην Primeira Lega από τους αντιπάλους της.

Σκόρερ των «αετών» ήταν οι Τσέρβι στο 13’ και Σεφέροβιτς στο 64’ και 71’. Εκτός αποστολής έμειναν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέα Σάμαρης.

Όσον αφορά την Πόρτο, νίκησε 2-1 στο «Ντραγκάο» τη Βαρζίμ της δεύτερης κατηγορίας από το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει απτόητη την προσπάθεια κατάκτησης του τροπαίου.

Σκόρερ των «δράκων» ήταν οι Σοάρες στο 28’ και Μαρκάνο στο 41’.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ έπληξε την περιοχή όπου βρίσκεται υπόγειο καταφύγιο του Χαμενεΐ-
Λάβρος κατά Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ-«Θράσος να μιλά για Διεθνές Δίκαιο ενώ κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»