Οι εξετάσεις ανά τετράμηνο ήταν στο επίκεντρο συνάντησης ΠΣΕΜ και ΔΗΣΥ

Οι εξετάσεις ανά τετράμηνο ήταν στο επίκεντρο συνάντησης την Τετάρτη της ηγεσίας της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) στα πλαίσια των επαφών της ΠΣΕΜ με τα κοινοβουλευτικά κόμματα.
 
Σε ανακοίνωσή της η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι εξέφρασε στην αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ «την άποψή μας για κατάργηση των εξετάσεων ανά τετράμηνο, οι οποίες αύξησαν το άγχος και την πίεση και ενίσχυσαν τη βαθμοθηρία».
 
Επίσης, «μεταφέραμε το όραμα μας για ένα σχολείο που θα προωθεί την ολόπλευρη μόρφωση και θα αναπτύσσει την κριτική σκέψη και παράλληλα τονίσαμε ότι η πολιτεία οφείλει να εξετάσει την επαναφορά της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών με τα λεωφορεία για να μειωθεί το ποσό που δίνουν οι οικογένειες κάθε χρόνο για τη μόρφωση των παιδιών τους».
 
Σύμφωνα με την ΠΣΕΜ, «ο ΔΗΣΥ διαβεβαίωσε ότι πάντα θα επιδιώκει τη συζήτηση με τους μαθητές και θα ακούει τους προβληματισμούς του μαθητικού κινήματος».

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα