Τραγωδία στην Χαλκιδική-Πατέρας έβαζε όπισθεν και σκότωσε την δίχρονη κόρη του

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στην περιοχή Παλιούρι της Χαλκιδικής όταν ένα κοριτσάκι δυο ετών βρήκε φρικτό θάνατο από αγροτικό όχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε ο 38χρονος πατέρας του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη-Πέτρες, δακρυγόνα και έφοδος της ΕΛΑΣ
Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού στην Κρήτη-Βρίσκονταν σε διαμέρισμα
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας