ΒΙΝΤΕΟ: Ινδός εφευρέτης έφτιαξε κραγιόν που... πυροβολεί

Το κραγιόν είναι ένα από τα «όπλα» της γυναίκας, λέει μια θεωρία μεταφορικά.

Ωστόσο ένας άνδρας έκανε αυτή την θεωρία πράξη στην κυριολεξία, αφού κατασκεύασε ένα κραγιόν που στην ουσία είναι όπλο ώστε να προστατεύονται οι γυναίκες από τους βιαστές.

Ο Ινδός, εν μέσω πληθώρας δημόσιων διαμαρτυριών σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στη χώρα του αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό. 

Έτσι έφτιαξε το «όπλο κραγιόν» και το παρουσίασε σαν το απόλυτο gadget που πρέπει να έχει μια γυναίκα μαζί της για να κυκλοφορεί χωρίς φόβο. 

Μάλιστα η εφεύρεση του Shyam Chaurasia δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κανονικά όπλα, αφού ακόμα και ο θόρυβος κατά τον πυροβολισμό είναι εκκωφαντικός.

Το «όπλο κραγιόν» όμως δεν έχει μόνο αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά κατά την χρήση του ειδοποιείται αυτόματα η αστυνομία, αφού μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε smartphone μέσω bluetooth, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή.

Όπως είπε, η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη και σε μέγεθος κανονικού κραγιόν ώστε να χωράει σε κάθε γυναικεία τσάντα. 

Όσο για την τιμή, είναι αρκετά οικονομικό αφού κοστίζει μόλις 9,90 ευρώ (8,40 λίρες). 

Πηγή: Plus.gr

Δειτε Επισης

Κινέζοι επιστήμονες έφεραν λαθραία στις ΗΠΑ καταστροφικό μύκητα
Απίστευτη απάτη με εταιρεία ΑΙ-700 Ινδοί μηχανικοί παρίσταναν την τεχνητή νοημοσύνη
Αναστέλλεται η πρόσβαση στο περιεχόμενο των Youporn, Pornhub και Redtube στη Γαλλία, λόγω επαλήθευσης της ηλικίας
Ρομπότ επιστρατεύονται για αναζήτηση σπάνιων μετάλλων στους ωκεανούς
Προσομοίωση δείχνει πως ο Γαλαξίας μας έχει 50% πιθανότητες να συγκρουστεί με εκείνον της Ανδρομέδας
Μη επαναδρωμένο Starship με ρομπότ στον Άρη θέλει να στείλει ο Μασκ το 2026
«Έξυπνη» σερβιέτα ανιχνεύει καρκίνο και δείκτες φλεγμονής στο εμμηνορροϊκό αίμα
Νέα έρευνα καταδεικνύει ότι το τραγούδι στα βρέφη βελτιώνει τη διάθεσή τους
Για μήνες οι καρδιοαναπνευστικές επιπτώσεις από πυρκαγιά
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες στην πλατφόρμα Χ