Κατέρρευσε μέρος του ξενοδοχείου «Βερεγγάρια» (pics)

Μέρος του ιστορικού ξενοδοχείου «Βερεγγάρια» στον Πρόδρομο, το οποίο αποτελούσε σήμα κατατεθέν προηγούμενων δεκαετιών, έχει καταρρεύσει εξ’ αιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας.
 
Όπως δήλωσε στον REPORTER ο κοινοτάρχης Προδρόμου Νεόφυτος Νεοφύτου, είχε πέσει κομμάτι του «Βερεγγάρια» και πριν από έξι-επτά χρόνια, από την αριστερή πλευρά του κτιρίου. Χθες, μετά από πολλές βροχές, έπεσε ένα μεγαλύτερο μέρος, από τη δεξιά πλευρά του κτιρίου.
 
Απηύθυνε, ταυτόχρονα, έκκληση, να μην πλησιάζει κανείς, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο.
 
Όπως είπε ο κ. Νεοφύτου, ενημέρωσε τους συμβούλους του και θα ενημερώσει και τον Έπαρχο, καθώς και την τράπεζα στην οποία ανήκει το «Βερεγγάρια». Εξήγησε ότι, παρόλο που η Επαρχιακή Διοίκηση το έχει περιφράξει, ώστε να μην πλησιάζουν οι πολίτες, ο κόσμος περνά πάνω από την περίφραξη και εισέρχεται στον χώρο, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, λόγω της κατάστασης του κτιρίου.

Δειτε Επισης

Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Αθανάσιο λόγω βλάβης
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
ΟΣΑΚ: Στόχος και αποστολή το συμφέρον των Κυπρίων ασθενών
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Εγκρίθηκε τροποποίηση για απαγόρευση πώλησης ακινήτων σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την Κύπρο
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει