«Η ΑΕΛ και ο πρόεδρος της ποτέ δεν έχουν κρυφτεί, ζητάμε το αυτονόητο»

Ξεκάθαρος για το τι ζητάει η ΑΕΛ με την επιστολή της ήταν σε δηλώσεις που παραχώρησε ο διευθυντής της ομάδας της Λεμεσού Δημήτρης Γιαννέλης, στον Super Sport FM. 
 
«Πρώτα θέλω να πω ότι η επιστολή της ΑΕΛ στάλθηκε στις 7 Ιανουαρίου, πριν από την ανακοίνωση της Ομόνοιας αλλά αυτό δεν έχει σημασία, ποιος το έκανε πρώτος και τέτοια. Τόσο η Ομόνοια, όσο και ο Απόλλωνας έστειλαν επιστολή προς την ΚΟΠ για την διαιτησία. Εμείς στείλαμε τις θέσεις μας και ζητάμε διευκρινήσεις. Η επιστολή μιλά από μόνη της καθώς μιλάμε για μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη για την ομάδα μας και ο όρος ανθρώπινο λάθος δεν στέκει. Έχουμε να κάνουμε με διαφορετικούς διαιτητές σε έξι παιχνίδια που αλλοίωσαν και καθόρισαν αποτέλεσμα και διαμόρφωσαν την θέση μας στον πίνακα.
 
Εμείς ζητάμε το αυτονόητο. Την απόδοση ισονομίας, να παίρνει ο κάθε ένας ότι δικαιούται. Θέλουμε να κρίνονται τα παιχνίδια στα γήπεδα από την απόδοση των ομάδων και μόνο. Ζητήσαμε επίσης να μας ενημερώσει η ΚΟΠ για την βαθμολογία του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου στην β΄ κατηγορία για να δούμε κατά πόσον πληρούσε τις προϋποθέσεις να ανέβει στην α΄ κατηγορία. Ήταν ο διαιτητής στο παιχνίδι μας με την Δόξα. Ζητήσαμε για να μας πουν και για πιο λόγο επέστρεψε στον χώρο της διαιτησίας ο κ. Κώστας Καπιτανής ο οποίος με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής το 2017 αποφασίστηκε να μην συμμετέχει καθόλου στον χώρο της διαιτησίας» δήλωσε αρχικά.
 
Τι είναι αυτό που ζητάτε;
«Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε».
 
«Θέλω να ενημερώσω ότι δεν είναι κάτι το οποίο ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε να το κάνουμε. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ήταν δέκτης παραπόνων του προέδρου μας κ. Ανδρέα Σοφοκλέους. Τα μεταφέραμε και στην γενική συνέλευση όσο και σε προσωπική επικοινωνία του προέδρου μας με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Η ΑΕΛ δουλεύει μεθοδικά και γι’ αυτό ζητάμε διακινήσεις από την Εκτελεστική. Αν δεν πάρουμε τις απαιτούμενες απαντήσεις τότε θα προσφύγουμε σε UEFA και FIFA. Όλοι έχετε άποψη γι’ αυτό που συμβαίνει».
 
Η ουσία είναι όλα αυτά να τεκμηριώνονται: «Εμείς θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε να κάνουμε καθώς λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση».
 
Περιμένετε να αλλάξει κάτι; «Αυτό ζητούμε και το ζητάνε όλες οι ομάδες είναι ισονομία και απόδοση fair play και να κρίνονται τα παιχνίδια στα γήπεδα από την απόδοση και μόνο των ομάδων. Αυτό που κάνουμε δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού αλλά και ούτε για να αποκομίσει οφέλη η ΑΕΛ. Η ΑΕΛ ζητά ισονομία και μόνο».
 
Είστε σε επικοινωνία με κάποια σωματεία ώστε να πάρει μια συνολική μορφή αυτή η διαμαρτυρία; «Η ΑΕΛ και ο πρόεδρος της ποτέ δεν έχουν κρυφτεί. Πάντα προσπαθούν για το καλύτερο και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα και για την διαιτησία. Εξάλλου αποστείλαμε τις θέσεις για βελτίωση της Κυπριακής διαιτησίας. Ότι θα πράξουμε θα το πράξουμε για το καλό όλων μας και όχι μόνο για το καλό της ΑΕΛ».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση