Ξύδια: Την Κυριακή ψηφίζουμε την Αγία Νάπα που μας αξίζει

Την Κυριακή ψηφίζουμε την Αγία Νάπα που μας αξίζει και επιλέγουμε ανάμεσα στην παθητικότητα και τη διεκδίκηση, αναφέρει σε γραπτή δήλωση της η υποψήφια για τη δημαρχία Αιμιλία Ευαγγέλου – Ξύδια.
 
Στη δήλωση προστίθεται ότι «σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία για την εκλογή Δημάρχου στην Αγία Νάπα που θα γίνει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου», σημειώνοντας πως κατέθεσε προτάσεις, ανέπτυξε τα επιχειρήματά της και διατύπωσε μια νέα προσέγγιση για την εξέλιξη της Αγίας Νάπας, ενώ εξέφρασε «την καθαρή θέση να αγωνιστούμε για να καταλάβουν όλοι την ιδιαιτερότητα της Αγίας Νάπας. Διεκδικούμε αυτόνομο Δήμο και διεκδικώ διαφοροποίηση του αρχικού σχεδίου των συνενώσεων» αναφέρει υπενθυμίζοντας το παράδειγμα της Αθηένου.
 
Προσθέτει επίσης ότι κατέθεσε «μια σειρά από προτάσεις για την ανάπτυξη, τον ολόχρονο τουρισμό, την ποιότητα ζωής» πρότεινε «τον σχεδιασμό μιας ισορροπημένης ανάπτυξης για την Αγία Νάπα, τη σύνδεση του παλιού κέντρου με το παραλιακό μέτωπο» και εισηγήθηκε «τη δημιουργία Τριτοβάθμιας Σχολής Εκπαίδευσης για κατάρτιση στους κλάδους των τουριστικών επαγγελμάτων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου» ενώ διατύπωσε προτάσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.
 
Η κα. Ευαγγέλου – Ξύδια καλεί τους συνδημότες της «να πάρουν θέση, να πουν με τη ψήφο τους τι θέλουν για το μέλλον της Αγίας Νάπας» και ταυτόχρονα τους ζητά να της δώσουν την εντολή να συναντηθεί με τα Κοινοβουλευτικά κόμματα και να μεταφέρει «τη δική τους φωνή στη Βουλή, εκεί που θα ληφθεί η τελική απόφαση για το θέμα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές