Τεσσάρα η Αγγλία, χατ-τρικ ο Κέιν! (vid)

Ενα ακόμα party έστησε η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊκ στον δρόμο για τη διοργάνωση του 2020 καθώς έκανε κομμάτια στο Λονδίνο την Βουλγαρία με τον Κέιν να σημειώνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 25 γκολ σε 40 αγώνες με τη φανέλα των Τριών Λιονταριών 9ος που το κάνει.

Η Αγγλία έκανε έτσι το 3x3 και πέρασε πάνω από το Κόσοβο, που νωρίτερα είχε νικήσει την Τσεχία στο Group A, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι στους τρεις αυτούς αγώνες έχει 14-1 τέρματα.

Μόνο εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί το αποτέλεσμα καθώς οι Αγγλοι από το ξεκίνημα του ματς δεν έδιναν την μπάλα στους Βούλγαρους παρά μόνο για να κάνουν σέντρα. Στο 24' μετά το λάθος του Ιλιε μέσα στην περιοχή ο Στέρλινγκ έκλεψε και έδωσε πάρε-βάλε στον Κέιν για το 1-0, το οποίο έμεινε ως το αποτέλεσμα για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και το 48' ο Βάντερσον είχε την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων αλλά ο Πίκφορντ απέκρουσε και στο επόμενο λεπτό τελείωσε το όποιο ενδιαφέρον. Ο Ράσφορντ έφυγε στην κόντρα και πάτησε την μπάλα, ο Μποντούροβ τον ανέτρεψε και ο Κέιν από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 2-0. Στο 55' ήταν η ώρα ο φορ της Τότεναμ να γίνει δημιουργός και από αριστερά επέστρεψε την ασίστ στον Στέρλινγκ που είχε εύκολο έργο για το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ξανά με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ντιμιτρόβ.

Δείτε τα τέρματα των Άγγλων:

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι ενέργειες της Αστυνομίας για Οδυσσέα-Βολές ΑΚΕΛ για κλίμα αυταρχισμού
ΗΒ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νορβηγία ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών
Στα πράσα έπιασαν επιβάτη οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων-Γέμισε τις βαλίτσες του τσιγάρα (pics)
Καταδίκασε την Τουρκία το ΕΔΑΔ-Επιδίκασε αποζημίωση €18.000 για ακίνητο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο