Η Ελλάδα και... τέσσερα «χωριά» μόνο δεν σκόραραν

Σε σύνολο εννιά αγώνων στο πρώτο χθεσινό «πιάτο» των προκριματικών του Euro 2020, μόλις πέντε ήταν οι ομάδες που δεν σκόραραν. Η Ελλάδα και τέσσερα ποδοσφαιρικά «καφενεία».

Το Γιβραλτάρ γνώρισε τη συντριβή από τη Δανία εντός έδρας με 6-0. Η Μάλτα δέχτηκε "τιμητική" ήττα στη Νορβηγία με 2-0. Τα Νησιά Φερόε έχασαν με 4-0 υποδεχόμενα τη Σουηδία. Το Λιχτενστάιν από την πλευρά του ηττήθηκε -αναμενόμενα- με το βαρύ 5-0 στη Βοσνία. 

Ποια ήταν η πέμπτη ομάδα που δεν βρήκε δίχτυα στα εννιά χθεσινά (5/9) ματς για τα προκριματικά του Euro 2020; Η Ελλάδα! 

Η "γαλανόλευκη", στο ντεμπούτο του Φαν'τ Σιπ, έδειξε ξανά "λίγη" στη Φινλανδία, υστέρησε πολύ δημιουργικά και με το 1-0 που έφυγε από το Τάμπερε έμεινε μόλις στους 4 βαθμούς και στο -8 από την πρώτη δυάδα, ουσιαστικά πλέον αποκλεισμένη. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα