Νέα συμβόλαια σε τρεις παίκτες της η Νάπολι

Τα συμβόλαια των Αρκάντιους Μίλικ, Πιοτρ Ζιελίνσκι και Άλαν, θέλει να ανανεώσει η Νάπολι. Στην περίπτωση των δύο Πολωνών η συνεργασία με τον ιταλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2021 και είτε θα ανανεώσουν τη φετινή σεζόν, είτε θα πουληθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «gazzetta dello sport» ο Ζιελίνσκι είναι κοντά σε συμφωνία με αυξημένες αποδοχές, ενώ ο Μίλικ ζητάει ένα εκατομμύριο περισσότερο από αυτά που λαμβάνει στο τρέχων συμβόλαιο.
 
Τέλος η περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ είναι η πιο δύσκολη, καθώς παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2023, ο 28χρονος έχε ζητήσει αναπροσαρμογή στους όρους του συμβολαίου του. Το Ιανουάριο είχε πρόταση από την Παρι που θα εκτόξευε τις αποδοχές του από τα δυο εκατομμύρια στα έξι. Η Νάπολι δεν φαίνεται διατεθειμένη να του προσφέρει τόσο μεγάλες αποδοχές, αλλά ετοιμάζεται καταθέσει βελτιωμένη πρόταση.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις