Ο Μπέιλ έγινε... μαύρο πρόβατο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενόψει του αγώνα της Ουαλίας με το Αζερμπαϊτζάν, κλήθηκε να μιλήσει για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με τη Ρεάλ και τη μεταγραφή που δεν πήρε ποτέ, με αποτέλεσμα να βγάλει το παράπονό του για το γεγονός πως έγινε... μαύρο πρόβατο αδίκως.
 
Ο Ουαλός σούπερ σταρ της «βασίλισσας» που παρά το γεγονός πως ήθελε διακαώς να φύγει από τη «βασίλισσα» παρέμεινε και μάλιστα ξεχωρίζει και προσφέρει στην ομάδα του, ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου των Ουαλών:

«Καταλαβαίνω ότι έγινα το μαύρο πρόβατο, αλλά σίγουρα δεν είναι απόλυτα δίκαιο αυτό. Δεν κάνω τον χαρούμενο, αλλά παίζω. Όταν παίζω για την ομάδα μου είμαι επαγγελματίας και πάντοτε θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, είτε πρόκειται για συλλογικό επίπεδο είτε για τέτοιο εθνικών ομάδων.

Από τη στιγμή που επέστρεψα στην προετοιμασία, απλά κράτησα το κεφάλι μου χαμηλά και δούλεψα παρά τα όσα λέγονταν. Δεν ήταν ιδανική η περίοδος που προηγήθηκε, αλλά σίγουρα δεν ήταν η χειρότερη της καριέρας μου. Ξέρω όμως πως να το αντιμετωπίζω.

Όσο για την κριτική, δεν με απασχολεί. Δεν διαβάζω ούτε ακούω όσα λέγονται. Αποφεύγω τα Μέσα γιατί δεν έχουν ιδέα...».

Πηγή:gazzetta.gr

 

Δειτε Επισης

Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ορατοί οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ-Δείτε βίντεο
Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός των Χούθι-Χτυπά και την Υεμένη το Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ-Σειρήνες ηχούν στην Χάιφα
Ξεκαθαρίζει το Ην. Βασίλειο-«Δεν έχουμε εμπλοκή στις επιχειρήσεις του Ισραήλ, ανησυχούμε για αντίποινα από το Ιράν»
Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό