Έγινε εκατομμυριούχος μετά από 15 χρόνια πάθους με το ομώνυμο τηλεπαιχνίδι

Με τον καλύτερο τρόπο επιβραβεύτηκε για το πάθος του με το τηλεπαιχνίδι «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ένας δικηγόρος στη Γερμανία ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να κατασκευάσει ένα ομοίωμα του στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού του προκειμένου να νιώθει ότι συμμετέχει στο παιχνίδι.
 
Ο 35χρονος Γιαν Στροχ στο υπόγειό του σπιτιού του στο Αμβούργο είχε εγκαταστήσει μέχρι και μηχανισμούς για ηχητικά εφέ και το κομφετί που πέφτει όταν κάποιος κερδίζει.
 
Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού έμαθαν για το πάθος του Στροχ και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών μετάδοσης τον κάλεσαν ως παίχτη μολονότι όλο τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν απορρίψει όταν υπέβαλε αιτήσεις συμμετοχής.
 
Ο Στροχ αφού αποκάλυψε στον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα 1.407 επεισόδια, στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.
 
Ο δικηγόρος μετά τη νίκη του δήλωσε ότι δεν σχεδίαζε να σταματήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά σκέφτεται να αγοράσει καινούργια κοστούμια, να πάει ταξίδι στην Αυστραλία και να ανακαινίσει το «στούντιο» στο υπόγειό του.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Έρευνες για τον εντοπισμό 7χρονου που έπεσε στη θάλασσα στο Φαρμακονήσι
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο-Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει την καταστροφή
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;