«Προσέφερε πολλά στην αγαπημένη του Ομόνοια ο Δημήτρης Χριστόφιας»

Μεταθανάτια τιμή απέδωσε η οικογένεια της Ομόνοιας στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και φίλαθλο της ομάδας, Δημήτρη Χριστόφια.

«Ο Δημήτρης Χριστόφιας έχει προσφέρει πολλά στην αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ. Από παιδική ηλικία την ακολουθούσε ανελλιπώς. Ακόμα και όταν ήταν στο κορυφαίο αξίωμα του τόπου συχνά έβρισκε χρόνο για να έρθει στο γήπεδο.
 
Η ομάδα μας ήταν πάντοτε στη σκέψη του, πάντοτε στην έγνοια του. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δημήτρη Χριστόφια.
 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέδωσε στη σύζυγό του Έλση και στην κόρη του Χριστίνα μια φανέλα της ομάδας με τον αγαπημένο του αριθμό, το νούμερο 12 του Πράσινου Λαού, όπως και μια τιμητική πλακέτα!»

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»