Έσπρωξε και τραυμάτισε την μητέρα του πρώην της μετά από καβγά στον Αγ. Δομέτιο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία ότι γυναίκα που τραυματίστηκε μετά από καβγά, στον Άγιο Δομέτιο.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11 και 30 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η μια εκ των δύο, ηλικίας 40 ετών, να σπρώξει και να τραυματίσει την 72χρονη.

Η 72χρονη, από την πτώση, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 
 
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ φόρεσε χειροπέδες στην 40χρονη, η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.
Όπως διαπιστώθηκε, η 40χρονη είναι η πρώην συμβία του γιου της 72χρονης, στο σπίτι της οποίας μετέβη για να μιλήσει με τον πρώην της.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες άρχισαν να διαπληκτίζονται, μέχρι που η 40χρονη έσπρωξε και τραυμάτισε την 72χρονη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»