Έχασε την κόρη του στο τρένο και τη συνάντησε είκοσι χρόνια μετά

Μία γυναίκα που χάθηκε από την οικογένειά της, όταν στα τέσσερά της την έχασε ο πατέρας της σε τρένο, βρέθηκε μαζί τους έπειτα από δύο δεκαετίες. Η γυναίκα μεγάλωσε με θετούς γονείς, αφού κατάφερε – άγνωστο πώς – να περάσει από τη Λευκορωσία στη Ρωσία και η πραγματική της οικογένεια δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.
 
Είκοσι χρόνια αργότερα, ο νέος της σύντροφος έκανε το απλό: «googlαρε» την ερώτηση και βρήκε την οικογένεια. Κάπως έτσι η Γιούλια ταξίδεψε και βρήκε την οικογένειά της, με τη σχέση τους να επιβεβαιώνεται μέσω εξέτασης DNA.

Οι γονείς της, στα 50 τους την υποδέχθηκαν θερμά, ενώ ο πατέρας της τής ζήτησε συγγνώμη που την έχασε. Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η ίδια θυμάται ότι ταξίδευε με έναν άνδρα και μία γυναίκα, ενώ κρυβόταν από την Αστυνομία. Τρεις εβδομάδες αργότερα την βρήκε η Αστυνομία και αφού δεν κατάφεραν να βρουν την οικογένειά τους στη Ρωσία, την έδωσαν σε ορφανοτροφείο, όπου και μεγάλωσε. Από εκεί την υιοθέτησε μία οικογένεια που είχε δύο γιους και ήθελε μία κόρη.

Όταν οι γονείς είχαν πάει τότε στην Αστυνομία, είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για τη δολοφονία του παιδιού, ενώ, όπως φαίνεται, το παιδί είχε πέσει θύμα απαγωγής. Μεγαλώνοντας έψαχνε την οικογένειά της, ενώ ούτε οι γονείς της σταμάτησαν να την αναζητούν. Τώρα δεν βρήκε μόνο τους γονείς της, αλλά και τα δύο της αδέλφια, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιος ευθύνεται για την αρπαγή της.
 
Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Έρευνες για τον εντοπισμό 7χρονου που έπεσε στη θάλασσα στο Φαρμακονήσι
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;
Πούτιν: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή φέρνει τον κόσμο πιο κοντά σε μεγάλο κίνδυνο
Διπλωματικό θρίλερ στα Στενά του Ορμούζ-Κλιμάκωση της κρίσης με εμπλοκή και της Κίνας
Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου