Η προσδοκία του ΑΠΟΕΛ και ο βαθμός δυσκολίας με Σεβίλη

Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΛ, το παιχνίδι με τη Σεβίλη που ακολουθεί, αλλά και για τα αγωνιστικά μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Αναλυτικά τι είπε:
 
Για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, τόνισε πως «δεν κατακτήσαμε αδίκως το Σούπερ Καπ, ήμασταν η ομάδα που ήταν εύστοχη και που διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Και λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου να τελειώσει τις φάσεις στα τελευταία στάδια καταφέραμε να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ».
 
Για την αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είπε πως «η έλλειψη κινήτρου και ο αποπροσανατολισμός σε σχέση με το τι ακολουθεί παίζουν τον ρόλο τους. Δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια στο 100% και με καλή απόδοση. Η ομάδα θέλει και μια σταθερότητα για να μπορέσει να αποκτήσει μια ταυτότητα. Να επιβεβαιώσω ακόμα κάτι που είπε ο προπονητής που είναι και δική μου αίσθηση παρακολουθώντας τις προπονήσεις. Αν με ρωτούσατε πριν το ματς με την Ντουντελάντζ πως πάνε οι προπονήσεις θα σα έλεγα ότι είναι τόσο δυνατές και ανταγωνιστικές, ακόμα και πιο δυνατές από τα παιχνίδια. Από κει και πέρα ότι και να λέμε τώρα έρχεται ένα παιχνίδι που είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχουμε να δώσουμε φέτος στην Ευρώπη όσον αφορά τα προγραμματισμένα μέχρι τον Δεκέμβριο».
 
Για το παιχνίδι με τη Σεβίλη, τόνισε πως «προσδοκούμε να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που χαρακτηρίζουν το ΑΠΟΕΛ σαν ομάδα με ισχυρή ασύνορη, με ιδέες στο παιχνίδι της και μια εμφάνιση που θα συνοδεύεται με αξιοπρέπεια και απαιτήσεις. Αυτά είπαμε και πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, τώρα είναι ένα παιχνίδια του ίδιου βαθμού δυσκολίας ακόμα και ψηλότερου».
 
Για τα αγωνιστικά και την κατάσταση του Μπέζιακ, υπογράμμισε πως «σήμερα θα έχουμε την αξιολόγηση για τον Μπέζιακ για να δούμε κατά πόσον θα τεθεί εκτός. Το πιθανότερο είναι αυτό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό αλλά θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων».

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Στις «Σειρήνες» της δημόσιας σφαίρας κρίθηκε η παύση Οδυσσέα-Μαρτυρικό υλικό αναρτήσεις, δηλώσεις και απόψεις
Τα 14+1 μέτωπα, τα συμπεράσματα και πώς το Συμβούλιο οδήγησε στην παύση τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη