Επέστρεψε στην Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους

Στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκε να επιστρέψει η πτήση που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυπριακή αποστολή στον ΟΗΕ, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε πρόβλημα, μεταξύ Λονδίνου - Νέας Υόρκης, στον ανεμοθώρακα του πιλοτηρίου.

Ως εκ τούτου,  ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, για λόγους ασφάλειας, έκρινε απαραίτητη την επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Τζον Κένεντι.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Νέα Υόρκη στις 12:45, ώρα Κύπρου. Ακολούθως, ο Πρόεδρος και η κυπριακή αποστολή μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο που έμεναν και προηγουμένως, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Δειτε Επισης

Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Γκουτέρες-Μητσοτάκη, ικανοποίηση για τον διορισμό Ολγκίν
Αντικείμενο συζήτησης στη «βουλή» οι συλλήψεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Νέα ένσταση για την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη λόγω της ιδιότητας του ως διευθυντής της ΕΔΕΚ
Η παρέμβαση Κόμπου στο ΣΕΥ-«Ανάγκη για στοχευμένα μέτρα και αντιμετώπιση παράκαμψης κυρώσεων ΕΕ»
Συνεχίζει τα ίδια και τα ίδια ο Τατάρ-«Μόνο με αποδοχή κυριαρχικής ισότητας έναρξη διαπραγματεύσεων»
Για μια εβδομάδα στην Κύπρο η Ολγκίν-Σχεδιάζει επαφές και με τις εγγυήτριες δυνάμεις
Στο Λονδίνο ο Πρόεδρος στο πλαίσιο εκστρατείας επαναπατρισμού ταλέντων
Υπ. Εξωτερικών: Επαρκής ο μηχανισμός παρακολούθησης για άρση κυρώσεων ΕΕ κατά Συρίας
Αντεπιτίθεται στο ΑΚΕΛ το ΕΛΑΜ για τα επεισόδια-«Επιλεκτική ευαισθησία, τόσα χρόνια μετά δεν απολογήθηκε για το Μαρί»
Μεγάλη δυναμική στις σχέσεις Κύπρου-Αρμενίας διαπιστώθηκε στις επαφές της Προέδρου της Βουλής