Λιβάια: «Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, τα πάντα για τον τίτλο»

Ο Μάρκο Λιβάια παραδέχεται ότι είναι στα καλύτερά του από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ και δηλώνει πως όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για τον τίτλο.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στο ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε.

Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος! Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα