Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Πιάνιτς

Μία ακόμα ρατσιστική επίθεση έλαβε χώρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον Πιάνιτς αυτή τη φορά να είναι το θύμα. Οι οπαδοί της Μπρέσια φέρεται να τον αποκάλεσαν «γύφτο».
 
Το τελευταίο θύμα των ρατσιστικών επιθέσεων στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς, στον αγώνα κόντρα στην Μπρέσια την Τρίτη. Οι οπαδοί φέρεται να τον αποκάλεσαν «γύφτο» αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, σύμφωνα με το «Sport Mediaset».

Η κατάσταση στην Ιταλία στο συγκεκριμένο θέμα μοιάζει έκρυθμη και οι ομάδες μαζί με τις ποδοσφαιρικές αρχές δείχνουν ανήμπορες να περιορίσουν το φαινόμενο. Σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές έχουν καταγραφεί ήδη τέσσερις ρατσιστικές επιθέσεις.
 
Πρώτη ήταν αυτή των οπαδών της Κάλιαρι στον Ρομέλου Λουκάκου και ακολούθησε η επίθεση των οπαδών της Βερόνα στον Φρανκ Κέσιε. H τελευταία καταγγελία ήταν αυτή του Ντάλμπερτ από οπαδούς της Αταλάντα. Για αυτές τις επιθέσεις καμία ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί μέχρι στιγμής.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα