Σε διαθεσιμότητα ο δάσκαλος που φέρεται να κτύπησε εννιάχρονο μαθητή στη Λεμεσό

Σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθεί ο δάσκαλος που φέρεται να έσπρωξε εννιάχρονο μαθητή στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να κτυπήσει με το κεφάλι σε τοίχο του σχολείου.
 
Σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθούνται, μετά τη σχετική ενημέρωση που έλαβαν από την Αστυνομία οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, προώθησαν τον φάκελο της υπόθεσης στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. 
 
Ακολούθως η Επιτροπή αναμένεται να αποφασίσει εάν θα θέσει ή όχι σε διαθεσιμότητα τον συγκεκριμένο δάσκαλο. 
 
Μετά το περιστατικό, ο δάσκαλος συνεχίζει να μεταβαίνει κανονικά στο σχολείο, ενώ σε ότι αφορά τον εννιάχρονο μαθητή, οι οικείοι του υποστηρίζουν ότι αρνείται να πηγαίνει σχολείο για δύο και πλέον εβδομάδες.
 
Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία ο παππούς και κηδεμόνας του εννιάχρονου, ο οποίος υποστηρίζει πως, μετά από φραστική αντιπαράθεση με τον δάσκαλο του, αυτός τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.
 
Ο εννιάχρονος εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως φέρει μικρό τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο οι ισχυρισμοί του, για το πώς προκλήθηκε το τραύμα, διερευνώνται με προσοχή από την Αστυνομία, την ώρα που ο δάσκαλος φέρεται να δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο των Antifa με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ ζητούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις-Προειδοποιούν με απεργιακά μέτρα
Άγριο έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης-21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο, εντοπίστηκε την αυλή του
Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη
Πράσινο Ολομέλειας για τα νομοσχέδια για ίδρυση της Μονάδας Εφαρμογής Κυρώσεων