Ράμος: Ποιος Μουρίνιο; Εμείς με τον Ζιντάν είμαστε

Ο Σέρχιο Ράμος τοποθετήθηκε ως αρχηγός της Ρεάλ για το μεγάλο αποτέλεσμα στη Σεβίλλη, ενώ φρόντισε να... κόψει μια και καλή την προπονητολογία.

Οηγέτης της «Βασίλισσας» χαρακτήρισε ως προσβλητική για τον Ζινεντίν Ζιντάν οποιαδήποτε κουβέντα για κάθε άλλο τεχνικό, επισημαίνοντας πως οι παίκτες στηρίζουν τον Γάλλο, απορρίπτοντας το σενάριο για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Εμείς είμαστε με τον Ζιντάν παρά τα προηγούμενα αποτελέσματα. Το να μιλάμε για προπονητές είναι ασέβεια για αυτόν, που έχουμε τώρα. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια στο έδαφος, γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να μην πάει καλά μια μέρα και να μιλήσετε για κρίση. Θα έχετε τον χρόνο να μιλάτε για κρίση», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»
Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή
Τα είπαν τελικά τηλεφωνικώς Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου-Τόνιζε την άμεση ανάγκη για αποκλιμάκωση
Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Τέσσερις γυναίκες από την ίδια οικογένεια νεκρές από ιρανικό πύραυλο στο βόρειο Ισραήλ
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή