Στιγμές τρόμου στο Σικάγο-Άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο (vid)

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Σικάγο, με πλήθος κόσμου να τρέχει πανικόβλητο μετά την εισβολή άνδρα με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο. Το αυτοκίνητο τύπου SUV προκάλεσε την αναστάτωση στην πόλη Σόμπεργκ. Υπό κράτηση τέθηκε ένας άνθρωπος, όπως φάνηκε και σε βίντεο που έδειξε αστυνομικούς να συνοδεύουν άνδρα με χειροπέδες.
 
Σε εκκένωση του εμπορικού κέντρου προχώρησε η αστυνομία, η οποία δεν επιβεβαιώνει εάν πρόκειται για περιστατικό με ένοπλο. Το σημαντικό είναι πάντως πως δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Τα βίντεο από το σημείο δείχνουν τις ζημιές που έγιναν μέσα στο κτίριο, τη στιγμή που αποτυπώνουν τον πανικό του κόσμου. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής απέκλεισαν το σημείο, με τις έρευνες για το περιστατικό να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στα πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τις κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, το SUV φαίνεται να κινείται εντός του εμπορικού ρίχνοντας διάφορα αντικείμενα στο εσωτερικό του κτιρίου, την ώρα που παρευρισκόμενοι τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
«Καταγγέλλει» τον Πρόεδρο στην Ολγκίν ο Τατάρ για... καταπιεστική πολιτική-Θέτει το θέμα με συλλήψεις για σφετερισμό
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Πώς να μειώσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης φιδιών στον χώρο μας-Τρόποι αντίδρασης σε περίπτωση εντοπισμού
Εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία-Ακολουθεί ο Ivan Greko με μοτοσικλέτα
Πρόεδρος για SAFE-«Ακούω πολλά, πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν»
Ευελπιστεί για θετική ανταπόκριση από Τατάρ για κοινή συνάντηση ο ΠτΔ-«Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε»
Ορίζοντας ο Σεπτέμβριος για εκλογές στη Μητρόπολη Πάφου-Αποπέμφθηκαν κληρικοί που δεν εξέδιδαν άδειες μεικτών γάμων
Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου
Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε χωριά της Δυτικής Όχθης