Επιδρομή ΟΠΕ σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Λευκωσία-Έπεσαν καταγγελίες

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με Λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Λευκωσίας, διενήργησαν χθες βράδυ έλεγχο σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία. 
 
Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο συγκεκριμένο υποστατικό, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό βρίσκονταν γύρω στους 150 θαμώνες, 56 εκ των οποίων ήταν ανήλικοι κάτω των 17 ετών. 
 
Ο 50χρονος υπεύθυνος του υποστατικού καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε την είσοδο σε ανήλικα πρόσωπα, ενώ καταγγέλθηκε επίσης για το ότι επέτρεψε το κάπνισμα σε χώρο όπου απαγορεύεται καθώς επίσης για έκθεση και πώληση ποτού χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.
 
Οι Λειτουργοί της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων προέβησαν σε μια ειδοποίηση παράβασης εργοδότη για τρία αδήλωτα πρόσωπα και έξι προειδοποιήσεις παράβασης για αυτοτελώς εργαζομένους. 
 

Δειτε Επισης

Στο κελί οι τέσσερις ανήλικοι για τη βομβιστική επίθεση σε μπυραρία στη Λεμεσό
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα