Καδής: Το Υπουργείο Γεωργίας βρίσκεται πάντα δίπλα στις αγροτικές κοινότητες

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος βρίσκεται πάντα δίπλα στις αγροτικές κοινότητες και στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους κατοίκους τους, είτε μέσω χρηματοδοτήσεων από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης είτε με τη λήψη μέτρων και την υλοποίηση πολιτικών και δράσεων που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και  επαγγελματικής δραστηριοποίησής τους, είπε ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καδής.

Σε χαιρετισμό του χθες στην ετήσια πανηγυρική εκδήλωση για τον Άγιο Μάμα της κοινότητας Ξυλιάτου, ο κ. Καδής ανέφερε σε σχέση με την κοινότητα, ότι η στήριξη και η αρωγή του Υπουργείου είναι πολυεπίπεδη και συνεχής.
 
Ειδικά, σημείωσε, για τα αιτήματα για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του Μουσείου Αγροτικής Κληρονομιάς, ένα εμβληματικό για την κοινότητα έργο που υλοποιήθηκε με κονδύλια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και για βελτίωση του αρδευτικού δικτύου της περιοχής, το Υπουργείο Γεωργίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ικανοποίησή τους.

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Αγίου Μάμα, πολιούχου Άγιου του Ξυλιάτου, μιας πανέμορφης μικρής κοινότητας, κτισμένης από τα μεσαιωνικά χρόνια σε ένα χώρο όπου η άγρια με την ήμερη βλάστηση εναλλάσσονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα υπέροχο τοπίο. Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι η γύρω περιοχή ταυτίζεται πλήρως με το ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του οποίου προΐσταμαι, αφού σε αυτήν  λαμβάνονται μέτρα και δράσεις από όλα σχεδόν τα Τμήματά του», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Πύρινη κόλαση στη Χίο–Κάηκαν σπίτια, αυτοκίνητα, καλλιέργειες
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος–Αλλεπάλληλα 112, σχεδόν 200 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου