Εσπευσμένα στο Γ.Ν.Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 35χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λάρνακα

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο 35χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα χθες βράδυ στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει 35χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Παρότι αρχικά ο νεαρός νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λάρνακας, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν σκόπιμη τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όχημα το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του.
 
Συγκεκριμένα, σε σημείο πριν από τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια επικίνδυνη πορεία χτυπώντας διαδοχικά σε πασαλάκια του δρόμου. Ακινητοποιήθηκε τελικά όταν χτύπησε σε οδική πινακίδα.
 

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από το όχημα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από καταγγελία για άσεμνη επίθεση
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα-Πήρε φωτιά το δωμάτιο από τσιγάρο
Καθοριστική Απόφαση Εφετείου για τα Κουρέματα: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει Κατεύθυνση στη Δικαστική Πρακτική
Έστειλαν μήνυμα σε 55χρονο να πληρώσει δήθεν εξώδικο και του απέσπασαν 17 χιλιάδες
Πήγε μεθυσμένος στο αεροδρόμιο, προκαλούσε ανησυχία και κατέληξε με χειροπέδες
Πέντε τραυματίες από την άγρια συμπλοκή με ρόπαλα και ξύλα στην Πάφο-Καταζητούνται τρία πρόσωπα
Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας